POKLON KOJI IZAZIVA OSMEH

Posted in Blog - Sve o cvećuUncategorized

POKLON KOJI IZAZIVA OSMEH

Često čujemo izraz „Reci to cvećem“. U vreme današnje finansijske krize, možete izraziti svoju ljubav prema porodici i prijateljima jednostavnim cvetnim poklonom. Bilo da se radi o jednoj ruži ili prelepo aranžiranom buketu, skoro da je garantovano da ćete izmamiti osmeh i oduševljenje voljenoj osobi.

Za razliku od čestitki ili gotovine, cveće prenosi posebne emocije. Postoji veliki asortiman cveća i cvetnih aranžmana za svaku priliku, od godišnjice i rođendana, do venčanja i proslava…

Čestitka iz prodavnice ne može izneti osećanje sreće i ljubavi nekog događaja, kao što to cveće može, niti može biti specijalno krojena baš za tu priliku. Za razliku od cvetnog poklona, darivanje čestitke govori da niste uzeli dovoljno vremena da razmislite o prirodi i važnosti događaja.

Većina žena pamti dan kada je prvi put dobila cveće na poklon od muškarca. Zašto? Možda zbog toga što cveće podsvesno prenosi mnogo više emocija nego drugi pokloni.  Tradicionalno, cveće je povezivano kroz istoriju sa Ljubavlju, Privlačnošću i raznim Proslavama u mnogim kulturama. U svakom slučaju, kada neko primi cveće od voljene osobe, taj poklon se retko zaboravlja!

Zapamtite da je darivanje cveća skoro uvek nagrađeno velikim osmehom. Ako ne možete da smislite prikladniji poklon za rođendan ili godišnjicu, cveće je siguran, dostupan i prelep izbor!

Start typing and press Enter to search

Vaša korpa