ZAŠTO JE CVEĆE SAVRŠEN POKLON?

Posted in Blog - Sve o cvećuUncategorized

ZAŠTO JE CVEĆE SAVRŠEN POKLON?

Budimo iskreni, cveće je jednostavno savršen poklon, ne samo za primaoca, već i za davaoca poklona. Ono je odgovarajuće za svaku priliku.

Nikada nećete pogrešiti ako pošaljete cveće nekome da mu poželite zdravlje, sreću, čestitate rođendan, veridbu, godišnjicu ili pak i da se najiskrenije izvinite.

Postoji cvet za svaku priliku! Pored toga, cveće je uvek cenjeno i poštovano kao poklon od strane skoro svih, bez obzira na uzrast, kulturu, pol…

 

Svi vole da dobiju cveće, nebitno o kome se radi. Oni su mirisni, lepi na pogled, a što je najbitnije, pokazuju pažnju jedne osobe prema drugoj.

Ta vekovna tradicija poklanjanja cveća ga čini upravo toliko atraktivnim i rado primljenim poklonom.

Postoje mnoge vrste cveća razlicitog oblika, veličina i boja, koje lepo ukombinovano može odgovarati svačijem ukusu. Njihova cena varira – od veoma povoljnih do estravagantnih i luksuznih.

Cveće je toliko dobar poklon jer je veoma pristupačan. Kada god nemate ideju šta možete nekome pokloniti, cveće se uvek nađe kao pravo rešenje – dajete do znanja nekome koliko vam puno znači, a opet nikada vam draga osoba neće ni pomisliti da ste za taj poklon proveli samo 5 sekundi birajuci ga. Isto tako, koliko ste samo puta dobili kravatu/košulju/nakit koju nikada niste nosili, ili isto to poklonili a uočili da ste ipak pogrešili i da niste izazvali ono oduševljenje kod primaoca poklona?

Cveću se skoro svako oduševi, ne zbog toga što jeste, već zbog toga šta predstavlja.

Ono su savršen poklon jer ništa drugo ne može toliko da da do znanja vašim dragima koliko im značite i da izmami onaj sjajan osmeh na njihova lica.

Start typing and press Enter to search

Vaša korpa