NOVOGODIŠNJI CVETNI POKLONI

Posted in Blog - Sve o cvećuUncategorized

NOVOGODIŠNJI CVETNI POKLONI

NOVOGODIŠNJI CVETNI POKLONINovogodišnje cveće je fantastičan poklon, znak da brinete, kao i znak ljubavi i poštovanja prema primaocu. Većini žena prija da dobiju na poklon bogatu korpu cveća ili savršen buket. Ovi lepi novogodišnji pokloni ih podsećaju na njihovu eleganciju i šarm. Za Novu godinu, naprikladnije cveće je crvene, žute, roze, bele i narandzaste boje.
Cvetovi koje možete pokloniti svojoj dragoj ženskoj osobi za Novu godinu jesu oni koji simbolizuju sreću. Možete birati izmedju karanfila, margareta, lala i narandžaste, žute, crvene ili bele ruže. Kako bi usavršili svoj poklon, dodajte mu i Novogodišnju čestitku.
Korpa ili buket crvenih ruža može biti i lep Novogodišnji poklon za vašeg dečka ili muža. Pored ovoga, saksijske biljke su uvek dobar poklon za muškarce.

Božićna zvezda
Ovo cveće nas uvek podseti na Božić i Novu godinu. Božićna zvezda je lep element Novogodišnje dekoracije i prosto deluje magično.

Ruže
Ruže se smatraju za originalni Božićni i Novogodišnji cvet. Veruje se da svaka boja ovog cveća nosi različita značenja, te kada poklanjate možete svaku boju nameniti određenom primaocu.

Gerberi
Gerberi su lep mirisni poklon, takodje. Beli, žuti, crveni…pustite mašti na volju!

Cveće je zaista zapanjujuće zbog njihove elegancije i nežne lepote.

Ukoliko želite da napravite pauzu od čokoladica i plišanih igračaka, ili da ih upotpunite i na taj način još više obradujete voljenu osobu, lep cvetni poklon je savršen izbor.

Start typing and press Enter to search

Vaša korpa